Header Image


Vastgoedbeheer


Als ondernemer wilt u graag doen waar u goed in bent. U wilt zich focussen op de diensten of de producten die u verkoopt. Om dit goed te kunnen doen, hebt u vaak een pand nodig, zodat u uw klanten kunt ontvangen en uw producten kunt opslaan. Echter, dit betekent ook dat u dit pand moet beheren, maar hier hebt u niet altijd tijd en aandacht voor.

Daarom is het verstandig om een partij in te schakelen voor vastgoedbeheer. Bij BB-Bemiddeling nemen wij het beheer van uw vastgoed van u over, zodat u hier geen omkijken meer naar hebt. Wij regelen alles omtrent technische vragen over onderhoud, renovaties en verbouwingen, en wij denken met u mee in het kostenplaatje. Daarnaast geven wij u inzicht in de mogelijkheden die u hebt op het gebied van vastgoed. Wij houden u door middel van maandelijkse rapportages op de hoogte van de stand van zaken.

BB-Bemiddeling denkt graag met u mee en ondersteunt u graag in het vastgoedbeheer van uw pand(en). Wij regelen vastgoedondersteuning, zodat u zich volledig kunt focussen op uw bedrijf.

Hebt u vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder!


Contact



Contact






info@bb-bemiddeling.nl



Bedrijfsinformatie


KVK: 57892873
Algemene Voorwaarden
Disclaimer